Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych).
- Numer postępowania OR-ZN.272.5.5.2020.AMS
- Typ postępowania Usługi społeczne
- Tryb udzielania zamówienia Postępowanie w trybie art. 138o PZP
Uwagi
Ogłoszenie
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-09-23 13:19 | - | |||
1. Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | 2020-09-23 13:19 | 0.71 MB | |||
2. Formularz oferty.doc | 2020-09-23 13:19 | 0.1 MB | |||
3. Załącznik nr 1 do FO.xlsx | 2020-09-23 13:19 | 0.02 MB | |||
4. Załącznik nr 2 do FO - Oświadczenie.doc | 2020-09-23 13:19 | 0.05 MB | |||
5. SOPZ.docx | 2020-09-23 13:19 | 0.03 MB | |||
6. Wzór umowy.pdf | 2020-09-23 13:19 | 1.12 MB | |||
7. Załącznik nr 4 do Ogłoszenia - instrukcje dla Wykonawcy.zip | 2020-09-23 13:19 | 7.83 MB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
8. Odpowiedzi na pytania z dnia 28.09.2020 r..pdf | 2020-09-28 08:22 | 0.19 MB |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
Dokumenty postępowania | 2020-09-23 12:56 | - | ||
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2020-09-30 13:32 | - | |
Informacja o kwocie jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia | 2020-09-30 10:51 | - | ||
Informacja o wyborze oferty | 2020-10-15 13:56 | - | ||
Informacja o unieważnieniu postępowania | 2021-01-15 13:42 | - |