Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych).

  • Numer postępowania OR-ZN.272.5.5.2020.AMS
  • Typ postępowania Usługi społeczne
  • Tryb udzielania zamówienia Postępowanie w trybie art. 138o PZP

    Uwagi

    Postępowanie unieważnione

    Ogłoszenie

    Rodzaj zamówienia:
    Usługi
    Data składania wniosków/ofert/opracowań studialnych:
    2020-09-30 09:00  - Postępowanie unieważnione
    Data otwarcia ofert/opracowań studialnych:
    2020-09-30 11:00  - Postępowanie unieważnione
    Czy Zamawiający zamierza zastosować aukcję elektroniczną:
    Nie
    Publikacja w strefie publicznej:
    2020-09-23
    Termin zakończenia postępowania:
    2021-01-29

    Pierwotne dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Dane kontaktowe 2020-09-23 13:19 -
    icon 1. Ogłoszenie o zamówieniu.pdf 2020-09-23 13:19 0.71 MB
    icon 2. Formularz oferty.doc 2020-09-23 13:19 0.1 MB
    icon 3. Załącznik nr 1 do FO.xlsx 2020-09-23 13:19 0.02 MB
    icon 4. Załącznik nr 2 do FO - Oświadczenie.doc 2020-09-23 13:19 0.05 MB
    icon 5. SOPZ.docx 2020-09-23 13:19 0.03 MB
    icon 6. Wzór umowy.pdf 2020-09-23 13:19 1.12 MB
    icon 7. Załącznik nr 4 do Ogłoszenia - instrukcje dla Wykonawcy.zip 2020-09-23 13:19 7.83 MB

    Zmiana dokumentów zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon 8. Odpowiedzi na pytania z dnia 28.09.2020 r..pdf 2020-09-28 08:22 0.19 MB

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon Dokumenty postępowania 2020-09-23 12:56 -
    icon Informacja z otwarcia ofert Informacje z otwarcia ofert 2020-09-30 13:32 -
    icon Informacja o kwocie jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia 2020-09-30 10:51 -
    icon Informacja o wyborze oferty 2020-10-15 13:56 -
    icon Informacja o unieważnieniu postępowania 2021-01-15 13:42 -

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa